Horeca Store: În Moldova s-a deschis lanțul de magazine en-gros „HorecaStore by Global Bar” pentru segmentul HoReCa

În două orașe din Republica Moldova au fost deschise magazine multifuncționale de vânzare en-gros și cu amănuntul, specializate în deservirea hotelurilor, cafenelelor, restaurantelor și barurilor. Magazinele HorecaStore by Global Bar și-au deschis deja ușile la Cahul și Bălți, iar în curând urmează să apară un magazin și în Chișinău.

Foto: Horeca Store

Magazinul Horeca Store by Global Bar permite proprietarilor de hoteluri, restaurante și baruri să dezvolte segmentul Horeca atât în regiuni, cât și în centrul Moldovei.

Vă prezentăm cinci avantaje ale magazinului Horeca Store by Global Bar, care vor face gestionarea afacerilor de hoteluri și restaurante din Moldova mai ușoară și mai accesibilă.

O GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE

Orice manager știe că echipamentele de calitate pentru restaurante, baruri, cafenele și hoteluri reprezintă o verigă cheie pentru dezvoltarea eficientă a afacerii.

Compania Global Bar, proprietarul mărcii comerciale și al lanțului de magazine Horeca Store by Global Bar, de mai bine de cincisprezece ani lucrează activ în sectorul serviciilor din segmentul HoReCa, furnizând ustensile de gătit profesionale, accesorii pentru baruri, siropuri și aditivi pentru cocktailuri, veselă de unică folosință, precum și echipamente pentru restaurante.

Dacă aveți o afacere de restaurant, vă va bucura posibilitatea de a achiziționa tot ce vă trebuie, de la mentă proaspătă la varietăți rare de tincturi.

ECONOMISIREA TIMPULUI ȘI REZOLVAREA RAPIDĂ A PROBLEMELOR

Orice afacere are situații de urgență care necesită acțiuni imediate. Magazinul Horeca Store by Global Bar permite antreprenorului din orice loc din Moldova, în orice moment și în orice cantitate, să cumpere produsul la un preț en-gros.

Cele trei magazine Horeca sunt amplasate pe întreg teritoriul țării, de la nord la sud, ceea ce le face accesibile la maxim antreprenorilor din toate orașele Moldovei. Astfel, cumpărând produse la prețuri en-gros de la Global Bar, nu numai că puteți economisi timp, ci și puteți reduce semnificativ cheltuielile de transport.

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Disponibilitatea produselor este un aspect esențial în dezvoltarea afacerii de restaurant, mai ales dacă restaurantul dumneavoastră este situat într-un centru regional, și nu în capitală.

Compania Global Bar a construit o logistică convenabilă pentru lanțul de magazine Horeca Store, care asigură ca stocul să fie reaprovizionat sistematic de două ori pe săptămână.

Un factor important pentru segmentul Ho.Re.Ca este programul de lucru, deoarece o solicitare pentru un eveniment poate apărea spontan și e nevoie de o reacție rapidă pentru a nu pierde o potențială comandă. Acesta este motivul pentru care toate magazinele HorecaStore by Global Bar sunt deschise 7 zile pe săptămână, de la ora 9:00 la 18:00.

Dacă produsul care vă interesează nu este disponibil în magazin, atunci orice antreprenor are posibilitatea de a-l comanda pe site-ul global-bar.md sau horecastore.md și de a-l primi în termen de două zile.

Compania deservește atât persoane juridice, cât și persoane fizice, iar plata mărfurilor se poate face atât în numerar, cât și prin intermediul terminalelor sau al cardurilor bancare.

ASIGURAREA CALITĂȚII

Fie că achiziționați echipamente, siropuri pentru cocktailuri sau articole de bar, fiecare produs din magazinul Horeca Store by GB. este acoperit de documente de certificare.

Aici veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru gestionarea zilnică a afacerii dumneavoastră de restaurant, fie că este vorba de o brutărie, cafenea, sală de banchet, restaurant, patiserie sau hotel.

LOCAȚIE COMODĂ

În toate cele trei orașe, locațiile magazinelor Horeca au fost atent selectate pentru a răspunde nevoilor tuturor clienților. Astfel, noul magazin Horeca în format HUB este amplasat într-o zonă comercială mare, cu locuri de parcare, cu o bifurcare convenabilă a drumurilor în imediata apropiere a stației de transport public și cu o infrastructură bine dezvoltată.

ADRESELE MAGAZINELOR:

Orașul Bălți, str. Ștefan cel Mare 148, etajul 2

Orașul Cahul, str. 31 August 1989, 4\G, etajul 2

Orașul Chișinău, șoseaua Hîncești 146\1

Program de lucru:

Luni-Vineri 09:00 – 18:00

Sâmbătă-duminică 09:00 – 14:00

global-bar.md

horecastore.md

facebook.com/GlobalBar 


// console.log('no ads situation')