(video) Ceban, la ședința Primăriei: Urmăresc cum unii varsă venin și fac tot posibil să mă atragă în joc informativ murdar. Fraților, lucrați
Primarul General, Ion Ceban, a convocat pentru astăzi, 28 martie 2022, ora 10:00, ședința operativă a serviciilor municipale. Pe ordinea de zi sunt 6 subiecte, printre care și cu privire la desfășurarea procesului educațional în cadrul instituțiilor de învățământ general din municipiu
Foto:

10:20 Ceban: Primăria Chișinău nu a primit nimic deocamdată. Nu știu dacă cineva dintre Primării au primit, Dar unde sunt tonele de produse, camioane care au ajuns ca și donații. Și nu înțeleg de ce până astăzi nu este un răspuns. Ați primit mii de tone și Primăriile care au administrat de fapt criza au nevoie de acest suport. Debirocratiza-ți procesul și dați oamenilor.

Pe foaie ne-au dat 9 mil lei, câteva sute de mii și la alte Primării, posibil au primit, dar nu cred că acestea au fost cheltuielile suportate.

Condițiile că să poată beneficia de bani, după ce o luna am fost pe cont propriu, sunt din domeniul cosmosului.

10:10 Ceban: În ultimele zile, tot urmăresc cum unii varsă venin și fac tot posibil să mă atragă în joc informativ murdar, investesc bani grei pentru video, așa numite investigații, ca să mă murdărească. Mesajul este următorul, fraților lucrați și vă faceți datoria față de oameni, ori spuneți că vă deranjează că spun adevărul, iar orașul se dezvoltă. Săptămâna trecută am zis că nu voi comenta aberațiile deputaților, miniștrilor, etc, tare vă mai temeți de alternativă.


Ordinea de zi a şedinţei din 28 martie 2022:

1. Raport cu privire la măsurile întreprinse în domeniu social și de sănătate la nivelul municipiului Chișinău.

Raportor: Boris Gîlca, șef al Direcției generale asistență medicală și socială

2. Raport cu privire la desfășurarea procesului educațional în cadrul instituțiilor de învățământ general din municipiu.

Raportor: Andrei Pavaloi, șef adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport

3. Raport cu privire la întreținerea drumurilor publice.

Raportor: Vitalie Mihalache, șef al Direcției generale transport public și căi de comunicație

4. Raportul viceprimarilor de ramură cu privire la activitatea săptămânală.

Raportori: viceprimarii capitalei

5. Raportul pretorilor cu privire la implementarea proiectelor de amenajare și reabilitare din capitală.

Raportori: pretorii de sector

6. Raport privind ordinea publică în municipiul Chișinău.

Raport: Alexei Grosu, șef adjunct al INSP



Pub