Păstrează-ți bunurile de valoare în cea mai sigură locație din Chișinău! Asigurare de 10 milioane de lei

26 Feb. 2022, 09:41
 // Categoria: Actual // Autor:  MD Bani
26 Feb. 2022, 09:41 // Actual //  MD Bani

Casetele individuale de siguranță în locație de maximă securitate – soluție pentru moldovenii care  vor să-și protejeze bunurile!

Păstrarea bunurilor de valoare acasă reprezintă un risc. Or, cine din noi nu a deteriorat un document important  (testament, certificat de proprietate, titlu de deţinător de acțiuni etc.) sau nu a pierdut, prin casă, un inel valoros sau o monedă de colecție? Pentru a păstra în siguranță astfel de bunuri de valoare, în toată lumea oamenii apelează la închirierea safeurilor în locații specializate, în condiţii de maximă siguranță.

Compania  Universal Security Group (USG) a deschis prima locație cu casete individuale,   care pot fi închiriate de cei care își vor bunurile de valoare în siguranță. Aceasta se află în Chișinău și este cel mai sigur loc de acest fel din capitală!

Cum este protejată locația?

Încăperea predestinată păstrării bunurilor de valoare este special dotată cu coloane metalice, compartimentate cu casete individuale de siguranță pentru păstrarea și asigurarea integrității bunurilor.

Tezaurul este dotat cu echipament special ce include sistem de supraveghere video, sistem de alarmă, sistem de control acces, antiefracție şi de prevenire a incendiului, fiind prevăzute şi alte măsuri de protecție și pază, reieșind din posibilele riscuri. Acesta este monitorizat, prin intermediul sistemelor moderne de pază, în regim non-stop, de către 2 (doi) operatori ai Dispeceratului centralizat de pază, care se află în același sediu (în nemijlocita apropiere de Tezaur).

În caz de tentativă de pătrundere neautorizată sau prelucrare a sistemelor antiefracție, la obiect vor sosi echipele mobile, atât ale USG, cât și ale companiilor de profil cu care sunt semnate contracte speciale de deservire. Aceasta permite asigurarea intervenției rapide în timp redus (echipa amplasată în adiacent va  sosi la obiect în timp de 2-3 minute, comparativ cu 5-7 min. cât este în cazul obiectivelor bancare). De asemenea, e vorba de implicarea unui număr sporit de agenți de intervenție (6 în comparație cu 2 la bănci), de posibilități mai eficiente de dirijare cu agenții de intervenții (deoarece secvențele de pe camerele video permit orientarea personalului spre care acțiuni și în ce zonă trebuie întreprinse).

Ce tipuri de casete individuale sunt disponibile?

Mărimile sunt variate – de la foarte mici la mari. Nemijlocit, în funcţie de ce vreți să plasaţi la păstrare, puteți opta pentru  mărimi de: 25x44x5,0, 25x44x7,0, 25x44x12, 25x44x16, 25x44x30.

Cu ce sisteme de protecție sunt dotate casetele invidiaule?

Casete individuale de siguranță reprezintă lădiţe numerotate, de diferite dimensiuni, destinate păstrării bunurilor, prevăzute cu lacăte și chei distincte. Fiecare casetă individuală de siguranță este dotată cu lacăt cu două chei unice de acces. Acțiunile de manipulare a casetei individuale de siguranță de către beneficiar (de retragere sau depunere a bunurilor în  acestea) au loc în încăperea pentru operațiuni din cadrul Tezaurului, care reprezintă o cameră de acces exclusiv pentru Beneficiar, înzestrată cu ușă sigură, fără geamuri și fără supraveghere video, dotată cu o masă și rechizite de birou.

Ce bunuri pot fi depuse în casete? 

Pot fi depuse documente, valori mobiliare materializate, obiecte de preţ, obiecte de valoare personală, precum şi oricare alte bunuri. Prestatorul nu duce evidenţa bunurilor depuse de către beneficiar în caseta individuală de siguranță şi garantează inviolabilitatea casetei individuale de siguranță prin excluderea accesului altor persoane decât beneficiarul sau persoanele împuternicite de el. Conținutul casetelor individuale de siguranță este cunoscut doar de către beneficiar.

Asigurare de 10 milioane de lei

Și ca să fiți siguri că bunurile dvs., se află în cel mai sigur loc din Chișinău, compania le asigură contra sumei de 10 000 000 lei. Astfel, USG își asumă  răspunderea față de beneficiari pentru neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligațiunilor contractuale.

Pentru  mai multe detalii: 079508070 sau 079507010.

www.usgsrl.md 

Fără riscuri! Garantăm!

Păstrează-ți bunurile de valoare  în cea mai sigură locație din Chișinău!

Realitatea Live

05 Apr. 2025, 11:58
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Ursu Victor
05 Apr. 2025, 11:58 // Bani și Afaceri //  Ursu Victor

Un tribunal din Republica Bașkortostan a decis naționalizarea a șapte fabrici deținute de fostul șef al „Gazprom Energo”, Alexei Mitiușov, în cadrul unei acțiuni demarate de Procuratura Generală a Rusiei. Valoarea totală a activelor preluate de stat se ridică la 31,5 miliarde de ruble, relatează Kommersant.

Decizia prevede trecerea în proprietatea statului a 100% din acțiunile sau părțile sociale ale companiilor „Salavatneftemaș”, „Salavatneftehimremstroi”, „Podzemneftegaz”, „Remenergomontaj”, „Neftehimremstroi”, „Tehcentr” și Uzina de catalizatori din Salavat. Aceste întreprinderi deservesc grupul „Gazprom Neftechim Salavat”, una dintre companiile-cheie ale industriei chimice din regiune.

Potrivit instanței, Mitiușov, care deține pașaport lituanian și permis de ședere în Spania, a stabilit un „control străin” asupra acestor active strategice, fapt considerat ilegal conform legislației ruse. Decizia a fost pusă în aplicare imediat, fără posibilitatea apelului, la cererea procurorilor, care au avertizat că o întârziere ar putea duce la oprirea producției, neplata salariilor și falimentul fabricilor.

În plângerea sa, Procuratura a susținut că Mitiușov a achiziționat companiile prin entități controlate – „Mercury Capital Trust” și „Corporate Center” – în urma unor tranzacții neautorizate și nevalidate de comisia guvernamentală sau Serviciul Federal Antimonopol. Împotriva fostului director „Gazprom Energo” a fost deschis un dosar penal în 2022, fiind acuzat de deturnare de fonduri de la „Gazprom Neftechim Salavat”. În februarie 2023, Mitiușov a fost dat în urmărire internațională.

Naționalizarea activelor considerate „strategice” a devenit o practică tot mai frecventă în Rusia după invadarea Ucrainei. Potrivit fostului șef al Transparency International Rusia, Ilia Șumanov, în ultimii trei ani, statul a preluat active în valoare de peste 2,07 trilioane de ruble. În 2024, The Moscow Times estimează că autoritățile au naționalizat cel puțin 67 de companii, cu venituri anuale de peste 807,6 miliarde de ruble și active evaluate la peste 544,7 miliarde.

Această decizie reflectă consolidarea controlului statului rus asupra economiei, în paralel cu o ofensivă împotriva proprietății private cu legături externe, în contextul actualei izolări internaționale.