(video) A băgat mâna în geanta unei femei și i-a furat portmoneul cu bani: Un bărbat, reținut

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, originar din Tighina, a fost reținut în flagrant de oamenii legii, pentru comiterea unei pungășii. Acesta s-a dovedit a fi anterior judecat pentru infracțiuni analogice.

Foto: Captură de ecran

Potrivit informațiilor, cazul a avut loc la data de 11 ianuarie curent. În cadrul cercetărilor s-a stabilit că, suspectul în timp ce se afla la stația transportului public de pe str. Calea Orheiului și se urca în troleibuzul nr. 21, a identificat potențiala victimă, care s-a dovedit a fi o doamnă în vârstă de 40 de ani. Ulterior, pe ascuns din geantă i-a sustras portmoneul în care se aflau acte și mijloace bănești. Prejudiciul cauzat constituie 500 de lei.

Suspectul a fost reținut și condus la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina, declarând că a profitat de neatenția victimei și i-a sustras portmoneul, astfel dorind să obțină un profit.

Bărbatul este cercetat penal pentru ,, Pungășie ”, faptă care conform legislației penale în vigoare, se pedepseşte cu amendă în mărime de până la 42 500 de lei , muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 2 ani.




Pub