Din ce câștigă Roman Burlaca bani și unde îi investește? De ce produsele marca BR costă atât de scump?

10 Ian. 2022, 16:31
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
10 Ian. 2022, 16:31 // Au Bani //  MD Bani

În cadrul unui interviu „Fără protocol” cu Dorin Galben, producătorul Roman Burlaca a declarat care sunt sursele sale de venit.

Sursele principalele de venit a lui Roman Burlaca sunt din producție video, spoturi comerciale, clipuri și hub-ul dezvoltat de acesta. De asemenea, Roman Burlaca preferă să investească banii săi în proiectele sale, decât într-o casă sau apartament.

„Eu stau cu chirie pentru că, consider că, la moment, banii respectivi (n.r. – banii ce pot fi investiți într-un apartament) pot fi investiți și au fost investiți mai cu cap, pentru ca ulterior ei să genereze niște bani. Nu-i ok să iei toți banii pe care îi ai și să cumperi un apartament.”

De asemenea, el a vorbit despre prețurile pentru un produs marca Roman Burlaca, el spune că prețul pentru serviciile sale sunt prețuri clasice, ceea ce costă scump este produsul, pentru că include mai multe servicii cum ar fi transport, locație, lumini, make-up, etc.

„La Burlaca tu investești mult în produsul tău. Pur și simplu Burlaca nu acceptă compromisul cu trei capiși hai să facem un clip.”

De asemenea, el a declarat că un onorariu pentru un regizor clasic pe piața din România este de 1.500 – 4000 de euro.

Realitatea Live

29 Apr. 2025, 11:37
 // Categoria: Actual // Autor:  Ursu Victor
29 Apr. 2025, 11:37 // Actual //  Ursu Victor

Ucraina nu va fi obligată să restituie Statelor Unite ajutorul financiar și militar oferit după invazia rusă, în cadrul acordului privind resursele minerale, a anunțat premierul ucrainean Denîs Șmîhal. „S-a ajuns la un acord prin care în document nu va fi inclusă asistența acordată anterior semnării lui”, a transmis Șmîhal pe canalul său de Telegram, după o întâlnire cu secretarul Trezoreriei SUA, Scott Bessent. Potrivit premierului, echipele juridice lucrează în prezent la textul acordului, astfel încât acesta să respecte angajamentele europene ale Ucrainei și să nu contravină Constituției și legislației naționale.

Anterior, președintele american Donald Trump estimase că sprijinul acordat Ucrainei de la începutul războiului, în februarie 2022, a însumat circa 350 de miliarde de dolari. Casa Albă insista ca Ucraina să returneze aceste sume în cadrul unei înțelegeri ce ar include concesii majore privind resursele naturale. În urma negocierilor din aprilie, Kievul reușise să reducă suma revendicată la 100 de miliarde de dolari.

Totuși, în cadrul noii formule agreate, Washingtonul va considera acești 100 de miliarde de dolari drept contribuția americană la un viitor fond special de reconstrucție a Ucrainei și a renunțat să mai ceară rambursarea lor sau să-și asume noi angajamente de investiții.

Pe 17 aprilie, Ucraina și SUA au semnat un memorandum care confirmă intenția de a încheia un acord privind exploatarea resurselor minerale. Donald Trump anunțase semnarea oficială a acordului pentru 24 aprilie, însă acest lucru nu s-a materializat. A doua zi, liderul de la Casa Albă a cerut „semnarea imediată” a documentului, într-un mesaj postat pe rețeaua sa Truth Social.

Negocierile privind acordul au fost tensionate încă din februarie, după ce un conflict verbal între Trump și președintele ucrainean Volodimir Zelenski, la Casa Albă, a amânat discuțiile. Ulterior, administrația americană a prezentat Kievului o variantă de acord mult mai dură, incluzând solicitări precum „dreptul de primă ofertă” la investițiile în toate proiectele de infrastructură și resurse ale Ucrainei, precum și acces prioritar la achiziționarea materiilor prime.

Zelenski a reiterat în repetate rânduri că ajutorul militar american nu trebuie considerat o datorie a Ucrainei. El a subliniat că sprijinul de aproximativ 100 de miliarde de dolari a fost acordat sub formă de granturi și că nu va accepta semnarea unui acord care ar împovăra „zece generații de ucraineni” cu datorii.