luni, 3 iunie, 2024
22.2 C
Chișinău
HomepageAgroEcoWebinar: Cultivarea cartofului în sistem ecologic

Webinar: Cultivarea cartofului în sistem ecologic

Recomandate

Cultivarea cartofului în sistem ecologic necesită mai multe cunoștințe, astfel încât producerea să fie cu adevărat profitabilă.

Pe data de 6 și 7 decembrie 2021 va fi organizat webinarul: Cartoful – De la sămânță la raft, la care pot participa toți legumicultorii interesați de producerea cartofului.

În cadrul webinarului vor fi abordate subiecte cum ar fi: Standardele Europene privind Agricultura Ecologică, plantarea de vară a cartofului ca alternativă a producerii cartofului de sămânță, dar și vor fi prezentate mai multe soiuri și aspecte tehnologice.

Pe data de 6 decembrie doritorii de a participa la webinar se pot conecta începând cu ora 11:00 pe acest link, iar pe 7 decembrie acesta va avea loc între orele 15:00-17:00.

Linkul de conectare.

Agenda evenimentului:

(!) Ai o întrebare legată de agricultura durabilă? Ne-o poți adresa pe adresa de email [email protected] sau în grupurile de Viber Agrobiznes Club și AgroEco. Săptămânal, răspundem la întrebările relevante împreună cu experții din domeniu. Răspunsurile le puteți găsi mai jos, dar le publicăm și pe Viber, Newsletter sau Facebook.

Video

Citește și ›

AgroEco

Alătură-te pe Viber grupului producătorilor și pasionaților de agricultură organică din Moldova!

AgroEco