„A lăsat-o anterior în grija ei”: Bona care ar fi ucis fetița de aproape 2 ani a fost condamnată anterior. Ce legătură avea cu mama copilului și unde este tatăl acestuia

Tânăra, în vârstă de 19 ani, care ar fi ucis fetița de 1 un an și 10 luni a fost condamnată anterior pentru fapte de huliganism, iar mama victimei, la fel de 19 ani, a fost anterior sanționată. Aceasta nu era angajată oficial nicăieri și nici nu avea un domiciliu stabil. Totodată, tatăl victimei nu era implicat în creșterea fetiței. Detalii au fost oferite astăzi de către oamenii legii, în cadrul unei conferințe de presă.

Foto: colaj

Potrivit poliției, fetița a fost anterior lăsată în grija tinerei. Aceasta locuia într-un apartament din sectorul Ciocana, cu concubinul său.

Făptașii, la momentul reținerii, nu se aflau în stare de ebrietate.

„Suspecta are și antecedente penale. La fel face parte ca și mama din păturile social-vulnerabile. Ambele au 19 ani. Ce ține de sănătatea psihică, urmează să fie efectuată o experiză medico-legală”, a spus șeful IGP.

Suspecții și-au recunoscut vina parțial.

„Cele două tinere se cunosc de mai mulți ani. Anterior au făcut cunoștință în mediul online și s-au împrietenit. Anterior copilul a fost lăsat în grija acestei suspecte. Tatăl biologic al copilului nu este implicat în educația acesteia, dar mama fetiței concubina cu un alt bărbat care la moment își ispășeste pedeapsa în locurile de detenție”, a adăugat Podarilov.

Se presupune că tatăl fetiței se află la Nisporeni, însă șeful IGP a menționat că „este prematur” pentru a confirma locația.

Cei doi suspecți riscă 15-20 ani de închisoare sau detenție pe viață, dacă vor fi găsiți vinovați.

Copilul de aproape 2 ani a fost găsit fără suflare ieri 31, octombrie, după mai multe căutări ale oamenilor legii. Potrivit șefului IGP, Iurie Podarilov, mama fetiței, de 19 ani, a sesizat poliția pe 30 octombrie. Aceasta a spus că nu știe exact unde se află copilul său și că a fost lăsat în grija unei rude, în vârstă de 19 ani. Preliminar, au fost reținuți așa-zisa bonă și concubinul său, care locuiesc în sectorul Ciocana. Femeia a lăsat copilul în grija tinerei pentru a pleca la o muncă temporară.


Pub