Carp explică semnătura pentru „premierul Plahotniuc”: A fost o decizie colectivă

„A fost o semnătură în care s-a luat o decizie colectivă atunci, deci a partidului din care făceam parte”. Astfel a comentat deputatul PAS, Lilian Carp, semnătura pe care și-a dat-o pentru numirea lui Vlad Plahotniuc în funcția de prim-ministru. Acesta a decis în cadrul plenului „să pună capăt acestei povești”

Foto: UNIMEDIA

„Povestea asta ca să-i punem capăt pentru totdeauna. A fost o semnătură în care s-a luat o decizie colectivă atunci, deci a partidului din care făceam parte. Spre deosebire de unii care atunci când se vota aici în Parlament, de exemple, numiri a unor judecători, procurori care l-au flancat pe Plahotniuc eu nu am votat, puteți să ridicați stenograma, iar unii din colegii dumneavoastră, doamna Bodnarenco s-au vândut atunci lui Plahotniuc iar unii care sunt actuali colegi au zburat să se înțeleagă cu Plahotniuc la Halkidiki. L-a ajutat pe Plahotniuc să privatizeze hotelul Codru sau alte hotele și bunuri, iar Plahotniuc a fost crescut în sânul PCRM”, a declarat Carp.


Reacția a venit după ce deputata BCS Elena Bodnarenco a menționat că deputatul a semnat un document în favoarea lui Plahotniuc.


Pub