Fracțiunea Șor nu participă la moțiunea împotriva lui Litvinenco, dar „este gata să susțină o moțiune împotriva întregului Guvern”

Fracțiunea Șor nu va participa la dezbaterea moțiunii simple împotriva ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco. Un anunț în acest sens a fost făcut de Denis Ulanov, în plenul Parlamentului.

Foto: UNIMEDIA

„Fracțiunea Partidului Șor nu va lua parte la această moțiune. Aceasta este bazată pe suspendarea și reținerea cetățeanului Stoianoglo. Noi știm că el a acționat împotriva mea și a lui Jardan din alte raționamente decât din domeniul justiției. Implicarea noastră în această moțiune poate fi un conflict de interese, motiv pentru care noi ne vom abține. Totuși opinia noastră față de Guvern în general este negativă, din cauza situației proaste din țară. Fracțiunea Șor este gata să dezbată și să susțină o moțiune împotriva întregului Guvern”, a declarat Ulanov.


În primăvara acestui an Procurorul General Alexandr Stoianoglo a venit în Parlament pentru a cere scoaterea imunității a lui Denis Ulanov și Petru Jardan.

Recent, deputatul formațiunii Șor Denis Ulanov a acționat în judecată Parlamentul Republicii Moldova. Acesta a solicitat magistraților de la Judecătoria Chișinău să verifice legalitatea actului Legislativului din 22 martie, prin care a fost lăsat fără imunitate parlamentară.


Pub