(foto) S-a împlinit un an de la startul curățeniei intersecției Grigore Vieru-Ierusalim. Situaţia nu s-a schimbat

Exact în ziua de astăzi, 28 septembrie, dar acum un an în urmă, poliţia anunțase startul activității autospecialelor care ridică maşini parcate neregulamentar şi le transportă la parcarea specială din Truşeni! Una dintre locațiile în care a demarat curăţenia a fost arătată atunci intersecția bd. Grigore Vieru cu strada Ierusalim, însă la un an de la acea forfotă situaţia nu s-a schimbat deloc.

Iată care e starea lucrurilor la zi. Un internaut a făcut publică această fotografie la ora 11:19 cu următorul comentariu:

“Intersecția Bd. Grigore Vieru x str. Ierusalim. Trei locuri de parcare închid vizorul pentru șoferii de pe strada Ierusalim. Te uiți 5 minute și vezi mai mult de cinci situații de accident abia evitat. De ce nu se blochează trei locuri de parcare cu bolarzi pentru a evita sute de situații de accident?”

FOTO: facebook.com/cristi.zagorodnii

Amuzant sau nu, dar la scurt timp după publicarea fotografiei de mai sus, la ora 12:00 autorul a revenit cu alta care arată un accident deja înregistrat.

Amintim că în intersecție nu există niciun indicator rutier care să arate că zona ar fi potrivită pentru parcare.

“Ba mai mult, stau indicatoare din ambele părți care interzic virarea la stânga de pe bd. Grigore Vieru, din ambele sensuri. Deci, logic, dacă se respectă indicatoarele, în acel loc nu ar trebui să circule niciun vehicul, dar să se parcheze nici atât!”, a comentat un alt internaut.

Cmentariile sunt închise