Ofițer de urmărire penală, campion la Powerlifting: Ruslan Matcovschi și-a mărit colecția de premii

Polițistul Ruslan Matcovschi, care activează la inspectoratul din Fălești, a devenit campion mondial la Powerlifting WDFPF 2021. Anunțul a fost făcut de conducerea poliției, care l-a felicitat pentru reușitele obținute și i-a urat succes în continuare. „Ruslan Matcovschi este dovada clară că poți combina cu succes meseria și hobby-ul”, spun aceștia.

Foto: captură video

Polițistul a participat în cadrul campionatului „Single Event 2021”. Acesta a ridicat greutatea de 180 de kg la categoria „Împins din culcat", astfel clasându-se pe locul I.

„Ruslan Matcovschi este ofițer de urmărire penală în cadrul Inspectoratului de poliție Fălești, are 40 de ani și este pasionat de powerlifting încă din adolescență, pasiune care i-a adus mai multe titluri. Munca și efortul depus la sală, în timpul antrenamentelor l-au determinat să participe la diverse competiţii, devenind ,,Triplu campion al Republicii Moldova la Powerlifting”, iar în prezent se bucură și de titlul ,,Campionul Lumii la Powerlifting WDFPF””, se arată în nota emisă de IGP.

Competiția s-a desfășurat în perioada 17- 19 septembrie 2021.


Pub