fbpx

video | Veste bună pentru fanii agentului 007! James Bond revine pe marile ecrane

James Bond revine pe marile ecrane! După mai multe amânări ale lansării, fanii în sfârșit pot viziona continuarea francizei agentului 007.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În filmul cu numărul 25 din seria Bond – „No Time to Die” îl regasim pe James Bond la cinci ani după evenimentele din ultimul film – „Spectre”, cand a decis să lase în urma viața periculoasă de agent secret și să se bucure de liniște în Jamaica.

Cum era și de așteptat, liniștea lui, însă, nu durează prea mult, pentru că un vechi amic din CIA, Felix Leiter, are nevoie de serviciile sale. În consecință, Bond ajunge pe urmele unui infractor misterios care deține o tehnologie nouă și periculoasă.

Cu Daniel Craig încă o data în rolul agentului secret 007, filmul îi aduce pe marele ecran și pe Ana de Armas, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Lea Seydoux și Rami Malek.

Regizorul Cary Joji Fukunanga a declarat recent că în noul film îl surprindem pe James Bond, încercând să înțeleagă lumea modernă a spionajului și mai ales regulile noi care au aparut în timpul celor 5 ani în care a stat departe de tot ceea ce ține de viața de agent.

„Filmul este un punct culminant al universului Bond. Avand în vedere tot ce a vazut, toată trauma, toate pierderile, care este misiunea cea mai grea, provocarea cea mai mare și cea mai dificilă?”, a menționat Cary Joji Fukunanga. Premiera va avea loc pe 28 septembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button