Sergiu Sîrbu, despre noua funcție în Partidul Șor: Ține strict de aspectul juridic, nu intenționez să mă implic în deciziile politice

Sergiu Sîrbu declară că nu a declarat vreodată că se retrage din politică, iar unii jurnaliști pur și simplu l-au scos din context. „Am declarat că intenționez să fac o pauză în politică și am menționat clar că sunt dispus să ofer colegilor tot suportul necesar pentru domeniul juridic, dar unii jurnaliști au preferat să scoată unele declarații”, a declarat Sîrbu pentru UNIMEDIA.

Foto: UNIMEDIA

„Această funcție ține strict de aspecte pur juridice. Nu am de gând să mă implic în deciziile politice. Eu voi continua să realizez ideile mele, să îmi continui studiile, să ofer consultanță juridică, întrucât nu mai sunt cumva restricționat și nu mai sunt o persoană publică. Sunt gata să împărtășesc experiența mea”, a adăugat Sîrbu.

Partidul Șor a anunțat astăzi că l-a numit pe Sîrbu în funcția de vicepreședinte al formațiunii pe domeniul juridic.

Acum două zile, fostul deputat Sergiu Sîrbu a anunțat că se retrage din politică, vrea să finalizeze studiile de doctorat, iar ulterior își propune să ofere consultanță în domeniul juridic.

La 19 februarie, un grup de deputați, în frunte cu Candu, printre care și Sergiu Sîrbu au părăsit fracțiunea PD din Parlament și au creat grupul parlamentar Pro Moldova.

Iar la 23 octombrie 2020, deputatul Sergiu Sîrbu a anunțat că părăsește și grupul parlamentar Pro Moldova și a aderta la platforma Pentru Moldova.

La parlamentare din 11 iulie, Sîrbu nu a acces în Parlament, fiind candidatul cu numărul 9 pe lista Partidului Șor.


Pub