(foto) Primarul satului Fârlădeni, atacat chiar în birou de un localnic beat: Cei doi se aflau în conflict de mai mulți ani

Primarul satului Fârlădeni, raionul Hîncești a fost atacat de un bărbat beat. După ce l-a înjurat și agresat în fața mai multor localnici, acesta a dat buzna în sediul Primăriei unde a trecut la pumnI și violență. Potrivit poliției, suspectul este proprietarul unui bar din sat și se afla în conflict cu primarul de mai mult timp, însă lucrurile niciodată nu au escaladat în așa mod. În urma incidentului, ambii au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Foto: IP Hîncești

Totul s-a întâmplat ieri, în jurul orei 15:00. Un bărbat, în vârstă de 52 ani, proprietarul unui bar din sat a văzut primarul și a început să-l înjure. Acesta a încercat să clarifice situația, însă lucrurile s-au complicat, iar bărbatul a început să-l agreseze în fața unor localnici. Primarul a urcat în mașină și a plecat spre Primărie. Suspectul l-a urmat, iar în incinta sediului, conflictul a escaladat.

Bărbatul a intrat în incinta Primăriei pentru a continua discuția. După mai multe replici aprinse, acesta a distrus mai multe obiecte care se aflau în cabinetul edilului și l-a lovit pe acesta cu un obiect în cap. Ambii au avut nevoie de îngrijiri medicale după incident.

Ulterior s-a stabilit că făptașul, de mai mult timp se află în relații ostile cu Primarul satului Fârlădeni, care l-a anunțat că îi va lua barul, din localitatea Fîrlădeni pe care ultimul îl are în proprietate. Totodată, s-a stabilit că pe parcursul a mai multor luni între ei au mai fost conflicte, dar fără aplicarea forței fizice.

Bărbatul  a fost însoțit la IP Hîncești, pentru a fi supus testului de alcoolemie „Drager”, a cărui rezultat a fost de 0,90 mg/l alcool în aerul expirat.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă, pentru stabilirea în  baza art.284 al.1 CP RM, cauză penală.



Pub