fbpx

Diplomații Republicii Moldova la București au fost vaccinați cu Pfizer

A început campania de vaccinare a corpului diplomatic acreditat la București, pe listele de vaccinare fiind înscriși peste 1000 de diplomați. Anunțul a fost făcut de Ambasada Republicii Moldova din capitala României.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Acest fapt se datorează Guvernului României care a inclus categoria membrilor misiunilor diplomatice, inclusiv membrii de familie care îi însoțesc, în lista persoanelor care pot fi imunizate în baza Strategiei Naționale de vaccinare”, se arată în mesajul misiunii diplomatice.

Potrivit instituției, colaboratorii Ambasadei Republicii Moldova în România s-au imunizat cu prima doză de vaccin Pfizer, urmând ca rapelul să fie aplicat la 21 de zile.

„Aducem sincere mulțumiri pentru această acțiune atât de necesară desfășurării activității diplomatice în siguranță!”, a adăugat misiunea diplomatică.

Amintim că mai mulți diplomați moldoveni de la misiunile diplomatice din străinătate au fost imunizați împotriva noului coronavirus. Este cazul diplomaților de la Ambasadele Republicii Moldova din Israel și din Rusia.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button