(video) Moș Crăciun există! Copiii internați la Spitalul Nr.1 au primit daruri și au avut parte de momente de poveste

La Spitalul Clinic Municipal pentru Copii Nr.1 din capitală, și-a făcut apariția o sanie zburătoare cu Moș Crăciun pe la balcoanele saloanelor unde așteptau 60 de copii pentru a primi daruri de la Moș Crăciun. Evenimentul a avut loc la data de 5 ianuarie.

La 5 ianuarie, fondatorului Edu Joc, Igor Hîncu, a venit cu inițiativa să producă un miracol de sărbători pentru micii pacienți.

Organizatorul evenimentului de caritate, s-a transformat în Moș Crăciun și, încărcând sania zburătoare cu jucării educative - EduJoc, a aterizat la propriu la fereastra fiecărui micuț spitalizat.

„Deoarece, pandemia cu SARS-CoV-2 (Covid-19), a făcut toate zilele la fel pentru personalul medical, nu putem anula Crăciunul și bucuria copiilor de a primi daruri. Aşa că în acest an micii pacienți s-au bucurat de magia adusă într-un mod inedit, cu respectarea tuturor rigorilor de protecție care rămân foarte importante, îndeosebi pentru protecția micilor pacienți”, se arată într-o postare de către Spitalul Clinic Municipial Pentru Copii Nr.1.

„Am aflat că la Spitalul Clinic Municipial Pentru Copii Nr.1 nu a fost Moş Crăciun şi cei 60 de copii internați, au rămas fără cadouri şi am hotărât să intervenim pentru a salva Crăciunul...

Moș Crăciun / Sursa:Facebook

Pandemia de Covid-19, nu poate anula Crăciunul şi bucuria copiilor de a primi daruri, aşa că am găsit un mod inedit de a-l duce pe Moş Crăciun la fereastra fiecărui micuț, cu respectarea restricțiilor și a regulilor sanitare!”, a scris Igor Hîncu, unul dintre autorii inițiativei.

Sania a fost realizată în baza unui proiect, de către domnul Mihai Stamati, în atelierul Edu Joc.


Pub