(video) Mesajul de Crăciun al președintei țării, Maia Sandu: „Vă transmit toate gândurile bune și vă doresc multă sănătate și bucurie”

Președinta Maia Sandu a adresat un mesaj de felicitare celor care sărbătoresc Crăciunul pe 25 decembrie. Ea a transmis un mesaj în limba română și rusă, dorind cetățenilor multă sănătate și amintind de semnificația Nașterii Domnului.

Foto: Maia Sandu/captura video/facebook

„Dragi cetățeni, dragi prieteni, de Crăciun, vă transmit toate gândurile bune și vă doresc multă sănătate și bucurie. Crăciun fericit!

În seara de Crăciun, vă trimit toate gândurile bune și vă doresc multă sănătate și bucurie. Mulți dintre noi sărbătoresc Crăciunul pe stil nou, mulți îl sărbătoresc pe 7 ianuarie și este o ocazie să ne gândim la lucrurile care contează cu adevărat pentru noi.

Am discutat de prea multe ori despre data din calendar, dar mai important este să vorbim despre semnificația acestei sărbători.

Este o sărbătoare a vieții, despre bucuria de a trăi, despre iubirea față de aproapele nostru, de grijă pentru semenii noștri și pentru lumea care ne înconjoară”, a spus Maia Sandu în mesajul de felicitare.

Ceremonia de învestire a Maiei Sandu în funcția de președintă a Republicii Moldova a avut loc pe 24 decembrie 2020.


Pub