Cel mai nou număr al revistei BusinessClass te așteaptă la chioșcurile Moldpresa şi în magazinele Nr.1

În ultima ediție din 2020 a revistei BusinessClass găsești un interviu cu directorul general al companiei Rădacini Wines. În acest an, firma pe care o manageriază Vasile Luca a împlinit un deceniu de activitate, a câștigat marele premiu pentru merite deosebite în vinificație, în cadrul Zilei Vinului, dar și titlul de cea mai bună vinărie din țară. Despre toate aceste succese, dar și sacrificiile pe care le-a făcut echipa Radacini Wines de-a lungul anilor aflați citind revista BusinessClass.

Foto: BusinessClass

Totodată, îți prezentăm sfaturi de la cei mai buni experți în domeniul economic. Vezi în ultima ediție din acest an cum și unde e mai bine să investești banii în această perioadă. Criză a dezvoltat noi domenii de business, iar noi îți povestim pe larg despre toate oportunitățile.

Cele mai interesante detalii despre forumul anului, Moldova Business Week, le afli direct de la organizatori. Rodica Verbeniuc, directorul general al Agenției de Investiții, a oferit un interviu amplu despre succesul acestui eveniment unic în țară, dar și cum au reușit să-l pună în centrul atenției pentru investitorii din străinătate.

Pandemia a schimbat trendurile și pe piața financiară, iar plățile electronice ocupă tot mai mult teren. Doar în ultimul număr BusinessClass afli ce bănci au fost premiate în acest an pentru contribuția lor la dezoltarea acestei ramuri, dar și ce servicii pot fi achitate direct cu cardul.

Turkish Airlines este alături de tine și în luna sărbătorilor. Găsește în ediția din decembrie a revistei BusinessClass care sunt 199 de destinații de vis unde poți merge într-o vacanță de vis în preajma Crăciunului sau a Revelionului.

Mai multe noutăți economice găsești citi zilnic pe site-ul businessclass.md. Ne găsiți, de asemenea, pe Facebook, Instagram, Telegram și pe LinkedIn.


// console.log('no ads situation')