Horoscop duminică, 6 decembrie 2020. Taurii au de atins obiective pe termen lung

Horoscop duminică, 6 decembrie 2020. Numerele norocoase ale zilei sunt 4, 23, 34 și 45 în timp ce culorile care vă pot face ziua mai frumoasă sunt galben și auriu.

Foto: Libertatea

Berbec

Încă nu te simți pregătit să iei în considerare noile planuri sau idei și e bine să-i dați timpului timp pentru a-ți pune gândurile în ordine. Astăzi e o zi bună pentru a petrece timp cu familia.

Taur

Unele obiective trebuie atinse pe termen lung, iar unele pot fi îndeplinite imediat. Încearcă să-ți organizezi prioritățile și să faci cum simți mai bine în acest moment. Relaxarea trebuie să fie parte din plan.

Gemeni

Încercați să aveți un stil de viață cât se poate de sănătos, tocmai de aceea o plimbare în natură v-ar face bine. Nivelul de stres trebuie scăzut cu activități care va ajuta să vă liniștiți.

Rac

Persoana iubită are nevoie de atenția voastră mai mult decât exprimă, iar stă va pune pe voi într-o poziție destul de ciudată, mai ales că nu prea știți să ghiciți gânduri, ci doar să le intuiți.Măcar arătați că încercați să o ajutați.

Leu

Ați făcut un progres imens în ultimele zile spre înțelegerea unor adevăruri puternice, iar asta vă va ajută pe viitor. Petreceți timp cu familia și nu lăsați micile supărări să vă strice starea de bine.

Fecioară

Astăzi este o zi în care trebuie să vă ascultați intuiția și doctorul în același timp, deci nu lăsați netratat un anumit aspect, dar nici nu exagerați cu medicamentația. Câteva exerciții sau o activitate recreativă v-ar face bine.

Balanță

Încearcă să fii corect în tot ceea ce întreprinzi și să ai grijă în ce îți investești banii. Dacă nu găsești un plan pentru a-i investi și a profita pe termen lung, mai bine păstrează-i.

Scorpion

Dezvoltarea ta spirituală sau a întreprinde lucruri care îți bucură inima pot face parte din planurile tale de astăzi. Încearcă să nu pui la suflet părerile celor care nu sunt de acord cu tine.

Săgetător

Luna în casă a 9-a vă face să va gândiți la spiritualitate, conexiune divină cu cei dragi, dar și la străinătate și la ce vacanțe sau drumuri pe care le-ați dori să le faceți în următoarea perioadă.

Capricorn

Încearcă să eviți aglomerațiile pe cât posibil și să te ții la distanță de anumiți oameni, deoarece aspectul cade pe casă sensibilității sănătății. Încearcă să ieși la plimbare sau să faci un pic de sport.

Vărsător

Astăzi este o zi bună atât timp cât o petreceți în preajma celor dragi, iar asta va aduce o stare de bine. Anumite gânduri trebuie puse în ordine iar pentru asta veți avea timp. Acum gândiți-vă la prezent.

Pești

Noile idei vin atunci când reușiți să treceți peste blocajele minore și să gândiți la nivel mare. Apelați la persoanele cu care ați creat deja o conexiune aparte și aveți grijă de sănătatea voastră.

Sursa: Impact.ro


Pub