cultură · LIVE · social

Despre ştiri false din domeniul medical

TheFunkyCitizens realizează un Buletin de #FakeNews continuă cu episodul 19 în care analizăm știrile false din domeniul medical.
Oana Despa discută cu Dr. Adrian Gabriel Marinescu, specialist boli infecțioase la INBI Matei Balș, Dr. Gindrovel Dumitra, Medic Primar Medicina de Familie, instructor-formator Medicina de Familie, Doctor in Medicina (Dolj) – coordonator al grupului de vaccinologie din cadrul Societatii Nationale de Medicina Familiei (SNMF) și Cosmin Pojoranu de la Funky Citizens despre știrile false din din domeniul medical și cum evităm dezinformarea în pandemia #Covid19.

Florin Râşteiu va fi și el prezent în platoul virtual, pentru a ne expune fact-check-ul săptămânii, realizat de echipa Factual. Cum participi la discuție? Urmărești live-ul de pe Facebook-ul Factual sau Funky Citizens. Când ai ceva de spus, lasă-ne un comentariu direct pe live.

––- „Buletin de Fake News” e o emisiune interactivă săptămânală în care demontăm fake news ca să învățăm cum să ne apărăm mai bine de dezinformare. De-a lungul săptămânii, te invităm să ne trimiți ce fake news găsești, prin acest formular https://forms.gle/GghBmfRaSXJrWN4N8

Lasă un comentariu