Grav accident la Sîngerei. O fetiță de șase ani care se juca în drum a fost spulberată de o motocicletă

O fetiță de șase ani a ajuns la spital cu multiple leziuni corporale, după ce a fost lovită de o motocicletă. Accidentul a avut loc în seara zilei de duminică, 12 iulie 2020, în satul Răzălăi, raionul Sîngerei.

Foto: UNIMEDIA

Accidentul s-a produs în jurul orelor 20.40, a declarat pentru UNIMEDIA, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Sîngerei, Ina Moscaliuc.

Șoferul motocicletei nu a ținut cont de condițiile rutiere în timp ce se deplasa pe un drum din satul Răzălă, și a accidentat copila de șase ani, care se afla pe partea dreaptă a acostamentului. În urma impactului, copila s-a ales cu leziuni corporale, fiind transportată de către echipa AMU la Spitalul Raional Sîngerei.

Poliția a constatat că șoferul motocicletei implicate în accident, nu deținea permis de conducere, fiind un minor de 17 ani, locuitor al unei localități din raionul Sîngerei. Mai mult, mijlocul de transport, model Viper, nu avea număr de înmatriculare.

La moment poliția stabilește toate circumstanțele producerii accidentului. Dacă vina șoferului va fi demonstrată, acesta va fi sancționat în funcție de gravitatea leziunilor corporale ale victimei.


Pub