A fost înregistrat un focar de infecție cu COVID-19 la un centru de plasament pentru persoane cu dizabilități din Bălți

covid-ambulanta-7-scaled-920×614
Foto: OMS

Un focar de infecție cu COVID-19 a fost înregistrat la un centru de plasament pentru persoane cu dizabilități din municipiul Bălți. În cadrul instituției se află 428 de beneficiari, pentru 50 dintre ei au fost prelevate probe pentru depistarea coronavirusului. Despre aceasta au anunțat autoritățile în cadrul briefingului de prezentare a informațiilor epidemiologice privind infecția cu COVID-19.

„La Bălți se agravează situația în centrul de plasament pentru peroane cu dizabilități pentru adulți, unde se află 428 de beneficiari. Au fost întreprinse măsurile antiepidemice de rigoare, cei suspecți au fost izolați. La moment, au fost prelevate 50 de probe pentru investigație, iar la necesitate persoanele vor fi spitalizate”, au menționat autoritățile în cadrul briefingului.

Reamintim că astăzi au fost confirmate pozitiv 374 de persoane, iar bilanțul a ajuns la 13 106 cazuri. Până în prezent, 7 252 de persoane au fost tratate, iar 444 au decedat din cauza COVID-19.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente