Încă 4 decese provocate de noul coronavirus. Bilanțul a ajuns la 140

Încă patru persoane au fost răpuse noul coronavirus. Este vorba despre trei femei și un bărbat cu vârste cuprinse între 58 și 77 de ani. Bilanțul deceselor provocate de Covid-19 a ajuns la 140.

Foto: UNIMEDIA

Un bărbat de 64 ani, din mun. Chişinău, internat la IMSP SCM Sfînta Treime, pe data de 23 aprilie a decedat. Acesta suferea și de insuficienţă геsрirаtоriе acută, сагdiораtiе dismetabolică, ischemică, pulmonară.

Femeie în vârstă de 77 ani, din mun. Chişinău, internată la IMSP SCM Sfînta Treime, pe data de 27 a fost răpusă de boală. Victima avea și diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială gr. II, boală cerebrovasculară acută.

O altă femeie de 58 ani, din mun. Chişinău, transferată din IMSP SCM Sfînta Treime la IMSP Institutul de Medicină Urgentă pe data de 29 aprilie a murit. Femeia suferea și de alte boli precum obezitate gr. II, insuficiență respiratorie gr. III, cardiopatie ischemică.

Femeie în vârstă de 62 ani, din r-nul Căuşeni, transferată din IMSP SCBI Toma Ciorba la IMSP Institutul de Medicină Urgentă pe data de 16 aprilie. Victima suferea și de diabet zaharat tip II, obezitate gr. III, insuficiență respiratorie acută, cardiopatie hipertensivă.


Pub