(video) Ședința Comisiei Electorale Centrale. Pe ordinea de zi-15 subiecte

Astăzi, 31 decembrie, are loc ședința Comisiei Electorale Centrale. Printre subiectele importante pe ordinea de zi este aprobarea Regulamentului privind reflectarea campaniei electorale la alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020 în circumscripția electorală uninominală nr. 38, municipiul Hîncești în mijloacele de informare în masă din Republica Moldova.

Foto: UNIMEDIA

În cadrul ședinței s-a examinat subiectul privind aprobarea Regulamentului privind reflectarea campaniei electorale la alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020 în circumscripția electorală uninominală nr. 38, municipiul Hîncești în mijloacele de informare în masă din Republica Moldova, ca într-un final să fie aprobat de membrii CEC.

Totodată, în cadrul ședinței de astăzi s-a discutat și s-a aprobat și alte subiecte legate de alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020 în circumscripția electorală uninominală nr. 38, municipiul Hîncești.

În același timp, consilierilor din 11 localități din Republica Modlova, printre care Bașcalia, raionul Basarabeasca, Chioselia Mare, raionul Cahul, Mingir, raionul Hîncești, le-au fost atribuite mandatele de consilieri în Consiliile sătești, comunale sau orășenești.


Pub