O femeie, în reanimare după ce a căzut dintr-un autobuz aflat în mișcare, la Bălți

O femeie a fost transportată la spital cu traumatisme, după ce a căzut dintr-un autobuz care se deplasa pe ruta Corlăteni-Bălți. Potrivit informațiilor preliminare, femeia de 53 de ani ar fi căzut în timp ce șoferul efectua o manevră de cotire.

Foto: UNIEMDIA

Potrivit ofițerei de presă a IP Bălți, Eugenia Molceanov, un bărbat a solicitat intervenția poliției luni, 28 octombrie, la ora 13:49, despre producerea unui accident rutier cu traumatizarea unei persoane pe str. Decebal din municipiul Bălți.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ al Inspectoratului de Poliție Bălți, care a stabilit că aproximativ la ora 13:50, în timp ce șoferul autobuzului de model Mercedes în vîrstă de 57 ani efectua o manevră de întoarcere pe str. Decebal, o pasageră de 53 ani a căzut pe acostament.

Autobuzul de model Merdeces, din care a căzut o pasageră / Sursa:UNIMEDIA

La această etapă nu sunt clare toate circumstanțele în care s-au produs incidentul, nici dacă ușile autobuzului au fost sau nu închise în momentul în care a pasagera a căzut.

În urma accidentului rutier, femeia de 53 ani s-a ales cu leziuni corporale si a fost transportată la spital. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului municipal Bălți, femeia este internată în secția de reanimare.

Autobuzul de model Merdeces, din care a căzut o pasageră / Sursa:UNIMEDIA

La moment se stabilesc toate circumstantele.

Autobuzul de model Merdeces, din care a căzut o pasageră / Sursa:UNIMEDIA


Pub