La consultări a participat și directorul general adjunct al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, Ion Toma. „ANSA ține în permanentă atenție și monitorizează calitatea laptelui și a produselor lactate destinate consumatorilor. Acest proces este unul complicat, dat fiind faptul că o bună parte din producătorii de lapte activează în întreprinderi sau gospodării mici, astfel fiind necesare eforturi mai mari din partea inspectorilor ANSA, care au în sarcină controlul condițiilor de producere și a calității laptelui, a menționat Ion Toma.
Programul Național de Monitorizare a Calității Laptelui Crud vine în susținerea activităților ANSA în acest domeniu. Specialiștii agenției au formulat mai multe propuneri pentru îmbunătățirea calității acestui produs alimentar și facilitarea exportului în Uniunea Europeană.
Potrivit legislației, suntem obligați să cenzurăm comentariile ce incită la ură, reprezintă atac la persoană sau conțin cuvinte necenzurate.
Vă îndemnăm la discuții decente!