(video) Noul SUV electric Ford, făcut cu inspiraţie de la Mustang, în primele imagini spion oficiale

Un sondaj făcut la comanda Ford de compania PSB în iunie 2019 printre 3.000 de şoferi din Europa, SUA şi China a relevat că majoritatea automobiliștilor se așteaptă ca vehiculele electrice să înlocuiască mașinile cu motoare cu ardere internă în viitorul apropiat, dar cu toate acestea, concepții greșite îi pot opri de la trecerea de la pompă la priză în orice moment.

Foto: autoblog.md

Doar 19 la sută din americani ar avea încredere într-un vehicul full electric în vreme rea și doar 28 la sută ar alege unul în locul unui automobil cu motor pe benzină dacă ar fi nevoie să ajungă undeva în caz de urgență. În plus, doar 18 la sută consideră că o mașină electrică poate fi mai rapidă decât o mașină pe benzină, în timp ce doar 13 la sută ar alege un vehicul electric față de unul tradițional dacă ar avea nevoie să tracteze ceva.

Acestea au fost doar câteva dintre opiniile pe care Ford le-a descoperit atunci când a comandat sondajul pentru a înțelege mai bine atitudinile și concepțiile greșite în jurul vehiculelor electrice înainte de a lansa primul său model complet electric – un SUV inspirat de Mustang. Continuarea pe AutoBlog.MD


Pub