Simona Halep a revenit în România după victoria istorică de la Wimbledon: Sper să fie o inspirație pentru tânăra generație

Simona Halep a revenit astăzi în România după ce a făcut istorie la Turneul de la Wimbledon, unde a reușit să obțină al doilea trofeu de Grand Slam din carieră. Campioana a fost întâmpinată în Salonul Oficial al aeroportului Henri Coandă.

Foto: digi24.ro

„E greu să putem să credem când suntem copii că vom avea șansa să jucăm la Wimbledon și să și câștigam, dar sper ca pentru tânăra generație să fie o inspirație, să creadă în ei și că totul este posibil”, a spus Simona în prima ei declarație de după revenirea în țară, transmite digi24.ro.

Campioana de la Wimbledon a spus că a primit un mesaj în legătură cu decorația care îi va fi oferită de Președintele României Klaus Iohannis.

„Am primit un mesaj, chiar acum acum, când am aterizat în legatura cu domnul preşedinte Klaus Iohannis, îi mulţumesc mult şi sunt onoarată. Este un lucru deosebit şi abia aştept să se întample”.

Simona Halep a obţinut al doilea său titlu de Grand Slam după unul dintre cele mai bune meciuri din carieră: o victorie în doar 55 de minute în faţa fostului lider mondial, Serena Williams, devenind astfel primul român câştigător la Wimbledon. Numărul 7 mondial - și numărul 4 de luni - a pierdut un singur set în drumul către al doilea titlu de Grand Slam, în faţa Mihaelei Buzărnescu, în turul al doilea.


Pub