(video) Premieră mondială: Noul Hyundai KONA Hybrid

Hyundai Motor îşi extinde linia sa de modele electrificate prin lansarea variantei Hybrid a multi premiatului model KONA. Noutatea răspunde solicitărilor clienților europeni pentru mai multe modele care îndeplinesc cerinţele de eco-mobilitate şi care mai au şi un aspect de SUV.

Pe lângă designul său îndrăzneț, acesta oferă un sistem de propulsie eficient și o gamă largă de îmbunătățiri tehnologice, inclusiv caracteristici avansate de conectivitate Blue Link, sisteme de asistență activă pentru siguranță în conducere prin intermediul complexului SmartSense, precum și caracteristici de infotainment de ultimă oră.

Foto: autoblog.md

Hyundai oferă acum o versiune complet hibridă şi pentru KONA, preluând marea majoritate a componentelor necesare de la IONIQ facelift. La bază are un motor Kappa GDI de 1.6 litri şi cu patru cilindri, pe benzină, cu sistem de injecție directă a carburantului, care oferă o putere maximă de 105 CP și 147 Nm de cuplu.

Pe lângă acesta funcţionează şi un motor electric cu magnet permanent, care livrează alţi 43.5 CP şi 170 Nm. Mai mult, din sistem face parte şi o baterie litiu-ion polimer cu o capacitate de 1.56 kWh, care oferă performanțe remarcabile de încărcare și descărcare, optimizând puterea provenită suplimentar din bateria de înaltă tensiune și permițând regenerarea rapidă. Află mai multe despre model, pe AutoBlog.MD


Pub