Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru o zi înnorată de miercuri, 8 mai

pexels-photo-1415131
Foto: Văn Thắng

Chiar dacă pentru ziua de mâine sunt anunțate ploi pe întreg teritoriu țării, vă puteți face ziua mai frumoasă cu evenimente care sunt programate pentru această zi. Dacă încă nu te-ai decis unde s mergi pe 8 mai, echipa #diez vine cu o serie de recomandări.

# Happy Hour with ATU Winery Rose

Image may contain: text

În fiecare miercuri, de la 18.00-12.00, poți cumpăra un pahar de vin rose de la ATU Winery. Un pahar, în aceste ore, te va costa 45 de lei. Mai multe detalii vezi pe Facebook. 

# Gândirea Critică– de ce este importantă pentru tine?

No photo description available.

Știrile false sunt o parte din realitatea noastră pe care nu o mai putem ignora, iar mass-media are tendința să manipuleze tot mai mult. Cum poți să afli care este presa în care poți avea încredere și cum poți dezvolta gândirea critică? În cadrul atelierului, vei primi răspuns la aceste întrebări, într-un mod interactiv. Mai multe detalii găsești pe Facebook. 

# Lansare de carte „Entropia Universului” de Igor Stoica

No photo description available.

Lansare de carte – #Entropia Universului și debutul fizicianului Igor Stoica ca și autor al cărții de astrofizică și cosmologie, care aduce o nouă tendință în literatura autohtonă. #EntropiaUniversului – recenzată de doctori habilitați în științe fizico-matematice, membri ai Academiei de Științe a Moldovei. Toți prietenii și cititorii sunt așteptați la #Eveniment la data de 08 mai, la ora 17:00 în librăria Librarius situată pe adresa: mun. Chișinău, str. Pușkin 15. Mai multe detalii vezi pe Facebook. 

# Training – Bacalaureat – Limba română

No photo description available.

Evenimentul include informații teoretice și activități practice, toate – aplicabile în testul de bacalaureat. Mai multe vezi pe Facebook. 

# I #DonateMyBirthday // May Edition

Image may contain: text

Anul acesta, cel mai frumos cadou de ziua ta ți-l poți face chiar tu, dăruind speranță celor care au uitat-o demult. Alătură-te susținătorilor Hospices of Hope Moldova și dăruiește ziua ta de naștere celor care suferă de boli incurabile în regiunile din Republica Moldova. Mai multe vezi pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente