A fost lansat primul trailer al filmului „Once Upon a Time in Hollywood”, regizat de Quentin Tarantino

Studioul de film Sony Pictures Entertainment a publicat pe canalul oficial de Youtube primul trailer al unuia dintre cele mai așteptate filme ale anului „Once Upon a Time in Hollywood”, scrie Altfel.md.

Foto: Andrew Cooper

Pelicula despre asasinarea lui Sharon Tate, a cărei premieră urmează să fie pe data de 26 iulie 2019, are în distribuție o mulțime de staruri de top, precum Brad Pitt, Leonardo diCaprio, Al Pacino, Luke Perry, Damian Lewis, Dakota Fanning, Margot Robbie, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Michael Masden şi Tim Roth.

Trailerul a fost preluat și de Leonardo diCaprio, care a avut grijă ca fanii săi să afle chiar de la el detalii despre filmul mult așteptat.

Cel de-al 9-lea film regizat de Tarantino va urmări povestea unui star de televiziune care joacă în filme western, rol în care apare DiCaprio şi a dublurii sale, rol în care a fost distribuit Brad Pitt.

Cei doi actori joacă împreună pentru prima dată.

Potrivit regizorului Quentin Tarantino, „Once Upon a Time in Hollywood” va fi asemănător celebrului film, „Pulp Fiction”, lansat în 1994


Pub