(video) GENEVA 2019: Premieră mondială – Noul BRABUS 800 WIDESTAR

S-a întors pe noua generaţie şi e mai spectaculos decât oricând. BRABUS își extinde gama largă de super maşini de înaltă performanță cu un nou punct culminant. Noul BRABUS 800 Widestar îşi sărbătorește premiera mondială la Geneva Motor Show 2019.

Bazat pe actualul Mercedes-AMG G 63, inginerii, tehnicienii și designerii de la BRABUS au dezvoltat un off-roader de înaltă performanță care impresionează cu puterea sa, designul și individualitatea.

Foto: autoblog.md

Inginerii de la BRABUS s-au dedicat pentru reglarea motoarelor Mercedes-Benz timp de mai multe decenii, iar îmbunătățirile de performanță pentru diferitele motoare ale clasei G au fost modificate la fel de mult timp. Agregatul V8 twin-turbo de 4.0 litri a beneficiat de un tratament cu un kit numit BRABUS 800 PowerXtra + tuning level, care aduce şi mai multă putere comparativ cu BRABUS 700 PowerXtra performance upgrade.

„Chirurgia” extinsă pe perifericele motorului a fost necesară pentru a produce mai mulţi CP. Citeşte continuarea şi află cât costă o astfel de maşină, pe AutoBlog.MD


Pub