(foto) Meniu de post în rețeaua Andy’s și La Plăcinte

Cine a spus că mâncarea de post nu poate fi gustoasă? Poate fi chiar foarte gustoasă! În curând, din 11 martie, în rețeaua Andy’s și La Plăcinte va apărea meniul actualizat. Bucătarii noștri șefi sunt pregătiți pentru provocarea „de post” și au găsit un înlocuitor perfect pentru carne — legume, fructe, cereale și leguminoase.

Foto: andys.md

În loc de pizza cu carne — focaccia cu rucola, în loc de cotlet— falafel. Mai avem și cartofi cu păstăi, paste italiene cu roșii cherry și semințe germinate și multe altele.

Puteți comanda tot ce vă dorește inima!

Salată Veggy

Salată verde plină de vitamine, care conține următoarele ingrediente: rucola, salată iceberg, salată lolo, nuci caramelizate, fulgi de migdale și pomușoare uscate, așezonate cu ulei de măsline și oțet balsamic — totul este echilibrat pentru primirea și asimilarea substanțelor nutritive. Foarte delicioasă, chiar dacă ingredientele obișnuite au devenit demult plictisitoare.

Salată Veggy / Sursa:Andys

Supă de fasole

Un înlocuitor perfect pentru carne se consideră leguminoasele și nu în zadar: supa de fasole cu roșii se servește cu crutoane și presărată cu ceapă verde. Combinația perfectă!

Supă de fasole / Sursa:Andys

Focaccia cu rucola

Și iubitorii de pizza vor fi încântați. O alternativă de post— focaccia cu rucola. Aluat moale, preparat după tehnologie italiană, roșii cherry și foarte multă rucola — special pentru cei, care duc dorul de verdețuri.

Focaccia cu rucola / Sursa:Andys

Falafel

Falafelul se potrivește ideal nu doar celor care urmează un post strict, dar și celor care iubesc să mănânce gustos. Se explică prin faptul că proteina de năut este un înlocuitor excelent al proteinei animale, atât după calitățile gustative, cât și după valoarea energetică.

În general, în biluțele de năut se conțin multe substanțe nutritive. Falafelul marca Andy’s are un echilibru optim de proteine-grăsimi-carbohidrați, iar după nivelul caloric, este potrivit pentru dejun și prânz.

Falafel / Sursa:Andys

Bulgur cu ciuperci

Încă o noutate în meniul nostru – bulgur cu ciuperci. O variantă consistentă și gustoasă pentru cei care respectă postul.

Bulgur cu ciuperci / Sursa:Andys

Paste cu roșii cherry

Comandați paste într-o formulă nouă: cu roșii cherry, sos pesto și semințe germinate. Încă nu ați încercat, dar la sigur nu veți regreta!

Paste cu roșii cherry / Sursa:Andys

Sorbet de lămâie

Postul nu este un motiv de a renunța la desert. Noul sorbet de lămâie nu va afecta silueta și va oferi organismului doar beneficii. Sorbetul este o înghețată, însă cu o consistență mai moale, degresată și fără lapte.

Lămâia oferă desertului o mulțime de substanțe nutritive. Aceste fructe tropicale conțin acizi de fructe (lămâie și mere), surse naturale de zahăr, vitaminele А, Е, К, acid ascorbic, potasiu, magneziu, fosfor, mangan, zinc, calciu, seleniu. O combinație bogată, nu-i așa?

Sorbet de lămâie / Sursa:Andys

LA PLĂCINTE

Pate cu ciuperci și pâine albă

Iubitorilor de pate le va plăcea acest înlocuitor de carne. Pateul fin și aromat din ciuperci champignon se servește cu pâine albă. Grăbiți-vă să încercați, până nu dispare din meniu!

Pate cu ciuperci și pâine albă / Sursa:La plăcinte

Fasoliță în pâine (Fasoliță moldovenească)

O alternativă excelentă pentru un prânz consistent! Medicii dietologi au inclus leguminoasele în top 10 a celor mai benefice produse pentru organism. Fasolea este un înlocuitor perfect pentru carne, deoarece este foarte bogată în proteine vegetale. Este un produs dietetic, bogat în vitaminele A, C și E, carotină, fier și acid folic. 100 de grame de fasoliță conține norma zilnică de fibre, necesară organismului uman.

Fasoliță în pâine (Fasoliță moldovenească) / Sursa:La plăcinte

Tocăniță în pâine (Friptură de legume)

Încă o noutate în meniul actualizat La Plăcinte, care demonstrează că postul poate arăta frumos și gustos este tocănița în pâine. Cartofi sățioși cu roșii, ardei dulce și morcov, presărați cu verdeață proaspătă.

Tocăniță în pâine (Friptură de legume) / Sursa:La Plăcinte

Ciorbă de legume

Baza acestui fel de mâncare sunt legumele: boabe de fasole, cartofi, ardei dulce, roșii, țelină și varză murată. Decorată cu pătrunjel verde. Felul de mâncare național sățios, care este pe gustul tuturor!

Ciorbă de legume / Sursa:La plăcinte

Cartofi cu păstăi

Un alt fel de mâncare care întruchipează meniul de post sunt cartofii cu păstăi.

Cartofi cu păstăi / Sursa:La plăcinte

Icre de Vinete

În perioada Postului Mare puteți savura din plin salată ușoară și fină din vânătă. Se servește cu ceapă roșie, roșii proaspete și pâine neagră.

Icre de Vinete / Sursa:La plăcinte

Salată Vitamina

Baza acestui fel de mâncare sunt legumele: varza, morcovul, castraveții, ardeiul dulce și țelina. Pentru dressing — un amestec special. Această salată este o explozie de vitamine și o comoară adevărată pentru cei, care au grijă de siluetă și respectă postul.

Salată Vitamina / Sursa:la plăcinte

Tartă cu coacăză neagră și sorbet

Această tartă cu coacăză neagră și sorbet este și delicioasă și arată bine. O umplutură dulce-acrișoară fină într-un aluat sfărâmicios, care pune în valoare gustul de pomușoare.

Tartă cu coacăză neagră și sorbet / Sursa:la Plăcinte

Sorbet de coacăză

Această diversitate de înghețată este bijuteria meniului de post! Sorbetul de coacăză – un adevărat deliciu pentru iubitorii de dulciuri. Desertul dietetic se servește cu ciocolată și dulceață de coacăză.

Sorbet de coacăză / Sursa:La plăcinte

Aceste feluri de mâncare noi le puteți încercați atât în rețeaua de restaurante, cât și să le comandați la domiciliu.

andys.md: 022 210-210

laplacinte.md: 022 211-211


// console.log('no ads situation')