(video) Flashmob organizat de PSRM în fața Parlamentului: „Drumuri bune”. Pentru ce se putea cheltui 1,5 miliarde de lei?”

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a organizat un flashmob în fața Parlamentului Republicii Moldova, cu tema :„Drumuri bune. Pentru ce se putea cheltui 1,5 miliarde de lei?”. Aceștia spun că din banii cheltuiți pentru proiectul „Drumuri bune”, drumuri care se macină, puteau fi investiți în reparația școlilor și grădinițelor.

Foto: captură

„Vedem cum se năruie acest proiect ambițios al guvernării. Noi nici astăzi nu știm cine sunt acei agenți care au prestat servicii statului, de ce nu a fost organizat un concurs public pentru a fi desemnate companiile de construcție a drumurilor, de ce prețurile sunt mari, iar calitatea este proastă”, a declarat deputatul Vlad Bătrîncea.

Cu pancarde în mâini, socialiștii au scandat „Rușine” și au acuzat Guvernul de utilizare ineficientă a celor 1,5 miliarde de lei investiți în proiectul „Drumuri bune”, dat fiind faptul că mai multe drumuri proaspăt renovată în toamnă se macină și apar gropi.


Pub