(foto) Premieră: Ediţia specială şi limitată Bugatti Chiron Sport “110 ans Bugatti”

Ca şi în cazul lui Veyron, după vânzarea a mai mult de jumătate din numărul limitat de maşini (450 unităţi), Bugatti a început să facă ediţii speciale şi pentru modelul Chiron, limitat la doar 500 de exemplare.

După lansarea „pachetului” Sport, prima ediţie specială şi limitată a fost dezvăluită astăzi. Aceasta este făcută pe baza modelului în versiune Sport şi se numeşte complet Bugatti Chiron Sport “110 ans Bugatti”. Automobilul va fi construit în doar 20 de exemplare şi prin acesta nu se aduce doar un tribut Franţei, ci şi se aniversează 110 ani de la fondarea mărcii.

Foto: autoblog.md

Caroseria și capătul din față al automobilului sunt fabricate din fibră de carbon, iar linia tipică Bugatti în formă de C şi grila radiatorului sunt din aluminiu. Vopseaua aplicată frumos peste fibra de carbon este una mată, iar în partea posterioară este reprodusă printr-un proces complex care îi redă un luciu ca şi cea a oţelului laminat la cald. Partea frontală constă de asemenea din fibră de carbon, vopsită în Steel Blue, însă expusă la vedere.

În spatele jantelor din aliaj, vopsite în culoarea mată Nocturne, într-un albastru aprins French Racing Blue sunt vopsite etrierele de frână. Citeşte articolul complet şi vezi mai multe imagini, pe AutoBlog.MD


Pub