Coincidență? O femeie din Sireț, concediată după o întâlnire cu Pavel Filip. I-ar fi adresat premierului întrebări incomode

O femeie din localitatea Sireți, raionul Strășeni a fost concediată de la postul de muncă după ce i-ar fi adresat câteva întrebări incomode premierului Pavel Filip în cadrul unei întâlniri cu alegătorii. Ana Pruteanu, ce muncește în calitate de asistentă socială, l-a întrebat pe candidatul democrat de ce pensiile nu sunt majorate, așa cum anunță autoritățile, iar astăzi a aflat că a rămas fără funcție.

Foto: tv8.md

Acum, femeia vrea să dea în judecată Direcția Asistentă Socială, șefa căreia a semnat ordinul de demisie, scrie tv8.md.

Femeia crede că a fost demisă din funcție după ce ieri, la o întâlnire cu Pavel Filip, l-a întrebat despre pensiile care nu par să se fi majorat. În replică, candidatul democratilor pe circumscriptia Straseni ar fi declarat că, cel mai probabil, s-a produs o greșeală, atunci când a fost calculată pensia.

Purtătorul de cuvânt al PDM a declarat pentru TV8 că, cel mai probabil, este o coincidență că femeia a fost demisă după intâlnirea cu Pavel Filip.

Cu un comentariu în acest sens a venit și candidatul Blocului ACUM, Igor Grosu, care a menționat că va sesizat observatorii internaționali despre acest caz.

„Vom informa observatorii internaționali cu privire la abuzurile fără margini care nu se mai opresc. Rușine tuturor celor care susțin și ajută la menținerea unui regim criminal!”, a scris Igor Grosu pe pagina sa de facebook.

Igor Grosu / Sursa:Igor Grosu/facebook


Pub