Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru 6 iunie, o zi de miercuri cu mult soare

pexels-photo-906100
Foto: Noelle Otto

Soarele împarte generos razele și mercurul din termometre se ridică din ce în ce mai sus. Acesta nu este un motiv să stai închis în casă. Echipa #diez îți sugerează o serie de evenimente la care poți să mergi într-o zi frumoasă de miercuri. 

# Vernisaj Expoziţie Sigmar Polke: „Muzică de origine necunoscută”

No automatic alt text available.

Centrul Cultural German AKZENTE în colaborare cu Institutul pentru Relații Internaţionale ifa şi Muzeul Naţional de Artă al Moldovei vă invită pe 06 iunie, de la ora 16:00, la vernisajul expoziţiei „Muzică de origine necunoscută”, semnată de pictorul, graficianul şi artistul fotograf german Sigmar Polke. Expoziţia se va desfăşura în perioada 6 iunie – 29 iulie 2018. Mai multe vedeți pe pagina de Facebook a evenimentului. 

# Tabără de vară engleză cu profesori nativi!

Image may contain: 5 people, people smiling, text

Oferiți-i copilului dumneavoastră o vară de neuitat. Practicarea abilităților lingvistice, excursii și divertisment, comunicarea cu colegii, mese delicioase în cele mai bune restaurante ale orașului și multe altele sunt în așteptarea copiilor. Mai multe detalii urmăriți pe Facebook.

# Photoshop – tabără de vară

No automatic alt text available.

,,Photoshop Junior Expert” este tabăra de vară pentru copiii pasionați de fotografie, imagini creative și editare de poze. Vara este anotimpul ideal pentru a studia fotografia și editarea ei, pentru că vara toate fotografiile sunt pline de culoare și lumină, condiții ideale pentru a da frâu imaginației în cadrul cursului ,,Photoshop Junior Expert” de la tabăra de vară Tekwill Academy Kids. Mai multe detalii vedeți pe Facebook.

# Legal Consultancy by iHUB

No automatic alt text available.

Faci parte dintr-un startup, ești un tânăr antreprenor sau vrei să începi o afacere proprie, dar nu știi cine te-ar putea consulta despre partea legală? iHUB Chișinău are pentru tine o soluție gratuită: de două ori pe lună, între orele 17:00 și 18:00. Mai multe vedeți pe Facebook.

# De vorbă cu Emma

Image may contain: 2 people, people smiling, text

Teatrul „Geneza Art” te invită la spectacolul DE VORBĂ CU EMMA, după texte de Vitali Cipileaga cu accente din piesa „Pescărușul” de A. P. Cehov. Versiune scenică și regie: Daniela Burlaca. Mai multe vedeți pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente