Un camion cu motorină s-a răsturnat în apropierea orașului Vulcănești. Care au fost urmările

cisterna-rasturnata-la-ilisesti-1203-5-465×390
Foto: DSE

Inspectoratul General pentru situații de urgență a anunțat că în seara zilei de ieri, 5 ianuarie, un camion s-a inversat lateral, într-o intersecție din apropierea orașului Vulcănești, UTA Găgăuzia, traseul M3, km 170. În teren au fost îndreptate două echipe de salvatori cu două autospeciale.

Potrivit informațiilor oficiale, s-a stabilit că autocamionul, cu o cisternă încărcată cu 30 tone de motorină, s-a inversat. Șoferul camionului nu a avut de suferit, acesta fiind singurul care se afla în cabina unității de transport.

Ca urmare a situației create, traseul a fost parțial blocat, circulația fiind dirijată de către reprezentanții Inspectoratului național de patrulare.

Echipele de salvatori și pompieri au organizat venirea la locul accidentului, a unei alte autocisterne, și au desfășurat lucrări de pompare și transfer a motorinei din autocisterna răsturnată în autocisterna adusă. Între timp, tot echipele de salvatori și pompieri, au asigurat paza antiincendiară, pentru a evita alte situații de risc. Lucrările au fost încheiate către ora 00:30 minute, ulterior fiind evacuat de pe traseu și camionul răsturnat.

Potrivit autorităților, alte circumstanțe ale acestui caz urmează să fie cercetate și stabilite de către organele de drept.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente