Recomandări #diez. Evenimente deosebite cu specific de iarnă la care să mergi joi, 4 ianuarie

pexels-photo-585333
Foto: Binyamin Mellish

Spiritul sărăbătorilor de iarnă mai persistă pe străzile orașului, iar pentru o zi reușită nu avem decât să-l alimentăm cu bună dispoziție. Echipa #diez îți recomandă o serie de evenimente la care poți să petreci o zi frumoasă de iarnă. 

# Heinrich Böll – 100 ani de la naștere

Image may contain: 1 person

Biblioteca Naţională a Republicii Moldova în colaborare cu Ambasada Germaniei la Chişinău, vă invită joi, 4 ianuarie 2018, ora 15.00, în spaţiul expoziţional al serviciului Literaturile lumii, bl.I, et. 3, la inaugurarea expoziţiei de carte, dedicată celor 100 de ani de la naşterea marelui scriitor german şi laureat al Premiului Nobel pentru Literatură (1972), Heinrich Böll. Informații adiționale găsiți pe Facebook. 

# Vernisarea expoziției ,,O poveste de iarnă”

Image may contain: text

Centrul Republican pentru Copii și Tineret ”ARTICO” în colaborare cu Studioul Radio pentru Copii și Adolescenți de la Radio Moldova organizează inaugurarea expoziției de design vestimentar și pictură decorativă ,,O poveste de iarnă”. Vernisarea expoziției va avea loc marți, 19 decembrie 2017, ora 15:00, la Casa Radio, etajul II (orașul Chișinău, str. Miorița 1). Detalii adiționale găsiți pe pagina de Facebook. 

# Social Movements and Their Escalations – Public Lecture

Image may contain: 8 people, people smiling, crowd and outdoor

La cea de-a 7-a lectură publică condusă de Mark Mazureanu, doctor în științe politice de la Universitatea Rutgers, se va discut tema mișcărilor sociale. Vor fi abordate problemele care conduc oamenii spre inițierea unor mișcări sociale și care sunt regulile unei mișcări de succes. Evenimentul va începe la ora 19:00 la Forum Center and Hostel. Informații suplimentare găsiți pe Facebook. 

# Star Wars: Ultimii Jedi

Image may contain: 6 people, people smiling, night and text

După ce a pășit in universul Star Wars (Star Wars: The Force Awakens (2015)), Rey își continuă drumul epic, alături de Finn, Poe și Luke Skywalker, în următorul capitol din saga. Informații despre bilete găsiți pe Facebook. 

# Târgul de Crăciun

Image may contain: text

În acest an, de sărbători toate străzile capitalei duc spre 31 august 1989, unde are loc primul Târg de Crăciun veritabil, organizat în cele mai bune tradiții de iarnă, ca în marile oraşe europene. Pentru ca toți cei dragi, aflați în țară sau reveniți de peste hotare, să sărbătorească luminos împreună. Mergi la târg să te bucuri de zona de poveste, zona de gheață, zona aventurii și zona tradițiilor. Detalii urmărește pe Facebook. 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente