(foto) Un Yard Sale în spiritul grației fluturelui te așteaptă în curtea Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală

19642596_10208304280078529_384825182939530639_n

Vrei să ai fluturi în stomac? Vino la un Yard Sale organizat în curtea Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală, un loc îndrăgit încă de anul trecut, care te va duce în lumea fantastică a plăcerii gastronomice, a emoțiilor pozitive, a muzicii bune și a shopping-ului.

La Yard Sale veți avea parte de dispoziție pozitivă creată de umbra parcului răcoros și umbrit al Vivariumului, unde veți găsi un mare foișor făcut de Bernardazzi și colecții de fluturi din întreaga lume.

Nu veți sta cu stomacul gol, aveți posibilitatea să vă satisfaceți papilele gustative cu mâncare stradală, națională, vegană și chiar gogoși, delicii din patiserie, dar și băuturi răcoritoare, și înghețată. Pentru iubitorii de a face fotografii, organizatorii au plasat photo-wall-uri colorate și înaripate, galerii de artă pe aleele umbrite, doritorii își vor putea decora mâinile cu mehendi cu henna pentru poze mai inspirate.

Cei prezenți vor avea parte de reduceri generoase la garderobe întregi, jucării sau cărți, de asemenea vor putea participa în cadrul unor workshopuri interesante cum ar fi: împletirea coronițelor din flori, pictura pe apă, desenarea în acuarele etc.

Nu ratați șansa să ascultați viniluri faine de la Katana Records, deoarece Yard Sale va dura doar o zi, duminică, în data de 16 iulie începând cu orele 13:00. Intrarea prin Muzeu sau Vicarium, adresa str. Kogâlniceanu 82, este 50 de lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente