(foto) S-a deghizat în curier și livrează companiilor CV-ul său ascuns într-o cutie cu gogoși

doughnuts
Foto: Photo Credit: metro.co.uk

Specialistul de marketing, Lukas Yla, s-a deghizat ca un curier și livrează companiilor CV-ul său ascuns într-o cutie cu gogoși, pentru a fi sigur că acesta va fi remarcat și citit, potrivit boredpanda.com.

„Am căutat modul cel mai direct de a ajunge la factorii de decizie ai companiilor. M-am gândit că aș putea să eșuez, concurând cu ceilalți candidați care au experiență de muncă în San Francisco, doar cu un CV”, menționează Lukas.

 

cv-doughnut-delivery-man-disguise-lukas-yla-2

Pe spatele cartonului din interiorul cutiei cu gogoși se afla un link trecut prin bitly care direcționa spre pagina de LinkedIn a lituanianului. „Ar putea arăta ca o cascadorie publicitară, însă e o campanie minuțioasă, care a trecut prin diferite versiuni până a început să dea rezultate. Odată ce am lansat campania, am făcut teste pe companii de diferite mărimi și grupuri țintă. Am folosit un URL special ca să măsor rezultatele și să acționez astfel încât să măresc la maxim ROI-ul campaniei”, susține tânărul.

Pentru a-și îndeplini visul, Lukas a părăsit Lituania și s-a mutat la San Francisco ca să înceapă o nouă carieră. El a înțeles că pentru a fi observat, trebuie să găsească o modalitate de a se evidenția în mulțime. Tânărul a livrat CV-ul său delicos la peste 40 de companii și are deja planificate 10 interviuri.

Conform unor statistici, atunci când aplici pentru un job, șansele de a fi chemat la un interviu sunt de aproximativ 2,5%. Gogoșile au obținut un răspuns de 10 ori mai bun, respectiv 25%.

 

cv-doughnut-delivery-man-disguise-lukas-yla-1

cv-doughnut-delivery-man-disguise-lukas-yla-7

cv-doughnut-delivery-man-disguise-lukas-yla-6

cv-doughnut-delivery-man-disguise-lukas-yla-5

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente