(VIDEO) Reglare de conturi cu împușcături la Comrat; Poliția a reținut făptașii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Trei bărbați cu vârste de 25 și 44 de ani, domiciliați în orașul Comrat, suspectați de poliție pentru huliganism, au fost reținuți, luni, pentru 72 de ore. Doi dintre ei au fost anterior judecați pentru tâlhărie.

Oamenii legii s-a stabilit că la 4 decembrie, aproximativ la ora 16.30 în orașul Comrat, un grup de bărbați, au efectuat mai multe împușcături dintr-o armă de model neidentificat, în direcția unui automobil de model „Audi – Q-7”.
Suspecții au stopat autovehiculul, l-au scos cu forța pe șofer, un locuitor al orașului Comrat, de 29 de ani, i-au aplicat multiple lovituri, după care agresorii au fugit într-o direcție necunoscută. Motivul conflictului ar fi fost o neînțelegere mai veche între părți.

Astfel, ca urmare a măsurilor speciale de investigație, la 7 decembrie curent, polițiștii i-au localizat și reţinut pe suspecți.

În acest caz a fost inițiat un dosar penal. Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de „Huliganism agravant cu aplicarea armei de foc” se pedepsesc cu închisoare pe un termen de până la 7 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...