03:16:34 29.03.2024
Stiri

HOROSCOP săptămânal: Racul, probleme personale

Știri 07.12.2015 07:01 Vizualizări1727 Autor: Ziarul National
HOROSCOP săptămânal: Racul, probleme personale


Berbec

Ar fi indicat săîți începi săptămâna în forță și să nu aștepți să te integrezi de la sine. Optează pentru aprofundarea cunoștințelor și înscrie-te la cursuri de acest gen!

Taur

Este foarte important să socializezi cât mai mult săptămâna ce vine, doar așa vei reuși să-ți faci relații care să te ajute pe viitor. Încearcă să nu mai fii atât de stresant cu partenerul de viață!

Gemeni

E recomandabil să continui ce ai lăsat neterminat săptămâna trecută la locul de muncă, doar așa vei putea trece la următoarele sarcini. Îți va fi greu să te concentrezi, însă nu imposibil!

Rac

Problemele personale își vor pune amprenta și asupra carierei tale, iar cei din jurul tău vor sesiza că este ceva în neregulă cu tine. Discută despre asta doar cu persoanele de încredere!

Leu

Ești foarte energic în această săptămânăși nu te dai la oparte din fața muncii. Șefii vor aprecia ușurința cu care colaborezi și te vor lăuda!

Fecioară

Este o perioadă bună pentru a studia o ramură nouă despre care nu știi prea multe. Îți va plăcea la nebunie săîncerci ceva inedit, poate chiar îți vei dori să te reorientezi profesional!

Balanţă

Ești destul de nehotărât în viața ta sentimentală, iar partenerul tău e posibil săîți dea un ultimatum. Nu îți va pica deloc bine, însă din când în când trebuie ca cineva să te aducă cu picioarele pe pământ!

Scorpion

Nu este cea mai bună săptămână pentru călătorii ori vizite, așa căîncearcă să stai cât mai mult în banca ta. Chiar dacă vrei să socializezi mai mult, acum trebuie să fii secretos!

Săgetător

Este o perioadă bună pentru a-ți planifica activitățile viitoare, mai ales dacă te gândești de multă vreme la o petrecere sau o excursie. Situația financiarăîți poate ușura decizia!

Capricorn

Încearcă să ai mai multă încredere în tine și să nu acționezi cu frică la locul de muncă. Cu cât colegii tăi te văd mai temător, cu atât te vor exclude din grupul lor.

Vărsător

Pune-te pe tine pe primul loc și încearcă să fii mai optimist. Chiar dacă ai trecut prin necazuri în ultima perioadă, ai dat dovadă că ești foarte puternic.

Peşti

Te gândești prea mult la ce cred ceilalți despre tine și uiți să mai fii tu. Ar fi bine să te porți cât mai natural atât la locul de muncă, cât și în mediul familial.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md