Tânăra care şi-a pierdut viaţa se plimba împreună cu iubitul ei de 26 de ani şi o prietenă de 24 de ani. Aceştia din urmă au scăpat cu viaţă, dar au suferit multiple traumatisme. 

Victimele accidentului au fost internate în Spitalul Raional din Comrat. În scurt timp, însă, una dintre tinere a murit. Cealaltă fată este internată în Secţia Traumatologie. Băiatul, care este originar din Odesa, a fost transportat ulterior de către părinţii săi la spitalul din localitatea de baştină.

Potrivit poliţiei, vinovat de producerea accidentului se face conducătorul BMW-ului, un tânăr de 20 de ani, originar din raionul Leova. Şoferul a fost reţinut pentru 72 de ore, iar dacă va fi găsit vinovat, el riscă ani grei de puşcărie.

Un alt accident soldat cu moartea unui om a avut loc sâmbătă seara în apropierea satului Palanca, raionul Ştefan Vodă. Un bărbat în vârstă de 65 de ani, locuitor al capitalei, era la volanul unui Mercedes.

La un moment dat, maşina a derapat de pe carosabil şi s-a izbit frontal de un copac. Impactul a fost atât de puternic încât şoferul a murit pe loc. Potrivit poliţiei din Ştefan Vodă, el ar fi aţipit la volan.