Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
tel.:  022 251 317
fax: 022 222 885
e-mail: office@anrceti.md

Relații cu mass-media
tel.: 022 251 364
e-mail: stela.iacob@anrceti.md

 

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

 

Instituţii de stat ale R. Moldova

20 Aprilie, 2024

Angajaţii ANRCETI au participat la Ziua Naţională de Înverzire a Plaiului

În Ziua Naţională de Înverzire a Plaiului – „Un arbore pentru dăinuirea noastră” – marcată sâmbătă, 26 octombrie, angajaţii Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) în frunte cu directorul acesteia, Grigore Varaniţa, au muncit de zor la plantarea arborilor şi amenajarea teritoriului din zona complexului turistic „La Costeşti”, raionul Ialoveni. Lucrările au fost organizate de comitetul sindical al ANRCETI.

Angajaţii ANRCETI participă la lucrările de înverzire a plaiului mai mulţi ani la rând. De astă dată ei au plantat peste 100 de puieţi de plop în zona stadionului de fotbal şi 50 de puieţi pe malul iazului de la acest complex turistic. Toţi participanţii la lucrări au manifestat sârguinţă şi productivitate.

La finele zilei de lucru, Gheorghe Bivol, directorul complexului turistic „La Costeşti”, a apreciat rezultatele şi calitatea muncii angajaţilor ANRCETI, îndemnându-i să continue tradiţia de a participa activ la lucrările de înverzire a plaiului, inclusiv a complexului turistic pe care î-l conduce. La rândul său, directorul ANRCETI, Grigore Varaniţa, a mulţumit participanţilor la Ziua Naţională de Înverzire a Plaiului pentru munca depusă, subliniind că evenimentul de sâmbătă a fost nu numai o sărbătoare a muncii, dar şi o nouă treaptă în consolidarea colectivului ANRCETI.

Ziua Naţională de Înverzire a Plaiului este marcată în conformitate cu Decretul Preşedintelui Republicii Moldova nr.27 din 13 februarie 1995. Începând cu anul 2011, acest eveniment se sărbătoreşte în ultima sâmbătă a lunii octombrie.

Album Foto

28 octombrie 2013

Ultima actualizare: 28/10/2013