Echipa Şcolii Sportive Specializate nr. 2 Chişinău a găzduit o altă formaţie din capitală, Femina-LIMPS, care joacă cu junioarele. Gazdele au controlat ostilităţile de pe terenul de joc pe tot parcursul partidei şi au obţinut victoria cu scorul de 25-20, la pauză 13-9. Junioarele de la Femina au luptat de la egal la egal cu adversarele mai experimentate, dar nu au reuşit să producă surpriza. La gazde, cea mai bună jucătoare a fost Iulia Tanurcova cu 7 goluri, iar la oaspete s-a remarcat Ana Costiuc, cu 8 reuşite.

În alt meci, Tarpan a jucat acasă cu TTT Bălţi. Bălţencele, antrenate de Svetlana Tucin, au dominat copios întâlnirea şi au învins cu 39-25. După primul mitan, handbalistele din ,,capitala de nord”

aveau 8 goluri avans, scor 19-11. La Tarpan, cea mai prolifică jucătoare a fost Ecaterina Tolsticov cu 6 goluri, iar la învingătoare s-a evidenţiat Tatiana Darii, cu 13 reuşite.

După 6 manşe, clasamentul este condus de formaţia Şcolii Sportive nr 1 din Tiraspol, cu 8 puncte, secondată, cu acelaşi număr de puncte, de către echipa TTT Bălţi. Tiraspolenele deţin întâietate graţie victoriei din întâlnirea directă, dar posedă şi un golaveraj mai bun. Pe locurile 3-4 se află, în ordine, Tarpan şi ESM, fiecare având 4 puncte, departajarea fiind făcută de golaveraj. Femina-LIMPS deţine ,,lanterna roşie”, fără niciun punct acumulat.

În runda următoare, derbyul se va juca la Tiraspol. Reprezentativa Şcolii Sportive nr 1 din localitate va găzdui lotul de la TTT Bălţi. La Chişinău vor juca Femina şi Tarpan.