Alexandru Cozer, la Cahul: „Plahotniuc va răspunde pentru durerea părinţilor noştri”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Protestele începute la 6 septembrie în Chișinău și continuate în regim non-stop în Orașul Demnității din Piața Marii Adunări Naționale se extind în toată țara.

Cetăţenii Republicii Moldova s-au adunat duminică la un miting de protest organizat de Platforma Civică Demnitate şi Adevăr, în capitală şi în alte şapte centre regionale.

LIVE (FOTO și VIDEO) Val de proteste în întreaga țară

Update: Sute de persoane protestează la această oră la Hânceşti, Bălţi, Soroca, Orhei, Cahul, Ungheni şi Căuşeni.

Membrul Consiliului CMAN Alexandru Cozer afirmă că în momentul în care Filat a ajuns la puşcărie a început numărătoarea inversă pentru această guvernare.

Alexandru Cozer, Cahul. „Trebuie să fim puternici și uniți, pentru că aici nu este ca în Europa sau România, unde după câteva zile de protest, Guvernul și-a prezentat demisia. Aici sunt hoți și criminali mult mai nesimțiți decât acolo. Dacă vom fi puternici și vom lupta în continuare ne vom scoate țara din captivitatea oligarhică. Politicienii compromiși vor pleca, deoarece, această clasă politică și-a tăiat craca de sub picioare. Vedeți cum Lupu se lingușește pe lângă toți și cerșește voturi pentru a-l face pe Plahotniuc premier. Nu va găsi voturi. În momentul în care Filat a ajuns la puşcărie a început numărătoarea inversă pentru această guvernare. Plahotniuc mulţi ani va sta la puşcărie şi va răspunde pentru durerea părinţilor noştri care au fost nevoiţi să plece peste hotare”, a declarat Alexandru Cozer, membru al Consiliului CMAN, delegat din partea Platformei Civice Demnitate și Adevăr.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...