04:11:54 29.03.2024
Stiri

DETALII despre piloții capturați de către TALIBANI

Social 25.11.2015 10:34 Vizualizări2684 Autor: Galina Munteanu
 DETALII despre piloții capturați de către TALIBANI poza simbol


Toți cei trei piloți și copiloți, capturați ieri-seară în Afganistan de către talibani, locuiesc în capitală și munceau prin contract la Compania „Valan”.

Este vorba despre Oleg Groza, Mihail Crihan şi Leonel Buruiană. Anterior, cei trei au activat la Baza de Aviație de la Mărculești.

Familiile, rudele, dar și colegii acestora sunt acum în stare de șoc și așteaptă cu nerăbdare detalii despre incident. „Suntem toți în stare de șoc și refuzăm să ne gândim că ar putea fi ceva rău până la urmă. Cei trei au vârste cuprinse între 30 și 50 de ani. Am fost cu toții colegi. Oameni profesioniști, care știau să-și facă meseria bine. Unul dintre aceștia s-a căsătorit anul trecut și are un copil de doar patru luni. Este ginerele unui alt fost coleg de-al nostru care a decedat în timpul serviciului, acum câțiva ani, când s-a prăbușit un elicopter. Sperăm că va fi bine la urmă”, a spus pentru Ziarul NAȚIONAL unul dintre foștii colegi ai celor trei piloți și copiloți.

Amintim că un elicopter al unei companii din R. Moldova, la bordul căruia se aflau 21 de persoane, inclusiv trei moldoveni, a efectuat o aterizare de urgenţă în Afganistan, iar persoane de la bord au fost luate ostatice. Patru dintre cei aflați în aeronavă au fost uciși.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md