Ministrul Mediului: Tânăr rănit la o vânătoare. Au participat oameni „de vază”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Incident grav la o vânătoare din raionul Soroca. Un bărbat a fost rănit la ochi în timpul împuşcăturilor. Incidentul s-a produs duminică, în apropiere de satul Stoicani.

Potrivit şefului inspectoratului de poliţie a raionului Soroca, Valeriu Rogojina, la vânătoare au participat şapte persoane, iar unuia dintre ei i-a nimeri un glonte în ochi.

Ministrul Mediului, Valeriu Munteanu, califică incidentul ca fiind aproape de cel din decembrie 2012 din rezervaţia naturală „Pădurea Domnească”, unde a fost împușcat Sorin Paciu.

„Pesemne că învățămintele accidentului de la vânătoarea din Pădurea Domnească nu au fost trase. În preajma localității Stoicani, Soroca, a avut loc o nouă vânătoare „infracțională”, unde un tânăr a fost rănit, prin împușcare, în zona ochilor, iar coincidențele cu evenimentul fatal din decembrie 2012, nu se opresc aici”, a scris Munteanu pe o rețea de socializare.

Potrivit acestuia, la vânătoarea de duminică ar fi participat oamenii cu funcții de conducere în stat.

„Protagoniștii vânătorii au fost reprezentanți „de vază” ai protipendadei moldovenești, iar fapta, s-a încercat a fi ascunsă”, a mai scris Munteanu.

Potrivit poliției, bărbatul a fost internat la un spital din Chișinău, ancheta urmând a stabili ce s-a întâmplat la vânătoare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...