Deşi are doar un an şi trei luni şi nu înţelege prea multe, micuţa Daria simte lipsa tatălui, pe care îl aşteaptă în fiecare seară în faţa uşii. La două luni de la moartea lui Sergiu Buzulan, soţia şi părinţii săi nu pot să se împace cu gândul că el nu mai este în viaţă.

„Mi-au spus, fii calmă că pe Sergiu l-a împuşcat. Nu-mi venea să cred. Credeam că nu se întâmplă cu mine. Glontele a atins mai multe organe, a trecut pe lângă inimă. A atins un plămân, fierea, stomacul şi s-a oprit în pancreas. Mi se pare că este un coşmar. Încă nu m-am trezit. Îmi pare că totul va trece ca un vis urât”, a declarat soţia răposatului.

 „În cadrul examinării acestui obiect, ofiţerul de urmărire penală l-a transmis expertului criminalist. În acest moment s-a declanşat împuşcătura. În urma declanşării împuşcăturii au fost lezate organele interne ofiţerului de urmărire penală şi în scurt a murit în Spitalul Raional Ştefan Vodă”, a menţionat şef IP Ştefan Vodă, Andrei Trofimov.

Familia poliţistul respinge însă această versiune. Rudele spun că Sergiu Buzulan ar fi murit din cauza neatenţiei unuia dintre colegii săi.

Procurorii susţin că vor cunoaşte rezultatele expertizei până la sfârşitul anului, iar familia victimei spune că va merge până-n pânzele albe pentru a afla adevărul.